Tuesday, December 6, 2011

The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay

NEW Giveaway BANNER

Korang adalah wajibul ghunnah join give away ni sebab korang telah ditadahakan dengan 77 jenis hadiah yang ditawarkan untuk korang. Peluang korang untuk menang sangatlah cerah seperti suria.fm. Korang tahukan perayaan Hari Natal atau Krismas adalah tak patut diraikan bagi orang Islam. So kalau korang nak feeling-feeling dapat hadiah daripada Santa Claus, join la GA ni. Sah sah dapat hadiah gak bulan December ni. kahkahkah =="

Korang tak percaya ke ada 77 hadiah tu? Tolonglah percaya. Kalau aku tipu apa yang aku dapat? Tu sebab aku join GA ni. Kalau aku tipu, takde kerja lah aku nak buat entry GA ni. Buang masa. Baik aku tidur :p




SPONSOR:-

14 comments:

Nisa Kay said...

hahahha kemainn entry kau. hehehe

top referal tu satu hadiah je jim...
yg lagi 76 hadiah tu aku pilih guna random generator. good luck!

Dekcik said...

gud luck..
dekcik pown join..

nabila azmi said...

hehe..follow here yg ke 1514=).

good luck=)...sy join jugak=)=)

Miraro said...

Salam, MIRARO pun join jugak. GUDLUCK! ;)

Nazim Nasri said...

goodluck utk korang juga hihih

yana lyana said...

Good Luck, Awak!
:)

AMELY ATHIYA AFANDI said...

Salam :)

Terjah dari segmen giveaway yang sama :)

http://qhalisqaisaraqhalilqhalifateema.blogspot.com/2011/12/ultimate-year-end-giveaway-by-nisa-kay.html

Goodluck :)

Ajeyy Rawk said...

Assalamualaikum, saya datang ziarah dari senarai peserta GA Kak Nisa Kay .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

Ajeyy Rawk

Good luck yoww! :D

azlizaasri said...

all da best ^_^

Syazfida Afzan said...

wahh dapat Wang Tunai RM50 lah...tahniah ye...^_^

Ajeyy Rawk said...

Assalamualaikum !! Tahniah sebab menang!!

Ajeyy Rawk

Pupel Liyana said...

folow sini :)

Afika Syafrizon said...

hye nazim , nice blog :) can you follow me back ? hee . http://afikasyafrizon.blogspot.com/

Cik Bunny said...

singgah sini,jemput join giveaway CikBunny =) http://inspirebunny.blogspot.com/2012/12/giveaway.html